Workshops


Ayurvedische handmassage

Een echte ‘wellness’ workshop waarin de deelnemers elkaars handen (in duo’s) leren te masseren volgens de technieken uit de Ayurveda.

De workshop doe ik samen Alma Chin A Pauw, Ayurvedisch therapeut. Ayurveda is een Indiase geneeswijze van 5000 jaar oud en betekent Kennis van het leven.  We leren je wat je handen je kunnen vertellen over jezelf  volgens de kennis van de Handlijnkunde.

 

De Ayurvedische olie die we gebruiken, is door Alma Chin A Pauw op traditionele wijze gemaakt waarbij ze gebruik maakt van een zuivere basisolie en Ayurvedische kruiden. Deze olie heeft veelzijdige kwaliteiten, waaronder het verhogen van de weerstand, een betere bloedcirculatie en het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

 

DATUM: 1 mei 2019 van 19.00 tot 21.00 uur

 

www.almaveda.nl

www.soulshinestudio.nl

 

 Yoga workshop Chakra's in balans

 

Een actieve workshop waarin we je kennis laten maken met de chakra’s.

 

Wat zijn chakra's? Hoe zien ze eruit? Waar zitten ze?  Waarom heb je ze? 

Al deze vragen en andere vragen die je zelf nog hebt zullen we beantwoorden.

 

Samen gaan we onze chakra’s in balans brengen met behulp van kristallen en yoga-oefeningen.  Zorg zelf voor makkelijk zittende kleding en neem een warm dekentje of vest en sokken mee. Matjes verzorgen wij!

 

Je voelt je herboren als je naar huis gaat!

Bij lekker weer gaan we naar buiten!

 

 yogawandeling

 

 

Maak een meditatieve yogawandeling in stilte over een prachtig natuurterrein. Door de effectieve mindfulness en yogatechnieken in de natuur kom je helemaal tot rust en laad je jezelf weer op.

 

De wandeling maak je over het terrein van Pluktea in Boskoop of de Ruygeborg in Nieuwkoop. Dit zijn beide bijzondere gebieden waar veel te zien is. De wandeling wordt begeleid door Alma Chin A Pauw van Almaveda en Emmy Swaters.

 

De weldadige wandeling sluiten we af met een kopje koffie of thee.